Bar Bingo

De Bar Bingo is een gokkast uit 1981 van JPM met Bonus Punten. Dit was de tijd nog voor de uitbetalende gokkasten. Bij deze Bar Bingo kon je je laten uitbetalen middels een afdruk knop aan de achterzijde. Had je bijvoorbeeld 100 credits dan lief je naar de horeca eigenaar of cafetaria medewerker en zei je dat je wou aftikken. De eigenaar betaalde uit en je kon de kast afdrukken zodat deze weer op 0 stond.

Spelbeschrijving:

Hold Feature
Wanneer er via de muntproever geld in de automaat wordt gegooid, licht de startknop op. De hold-functie wordt op bij elk spel actief, behalve na een overwinning of nadat de hold is gebruikt bij de vorige game.

Gokfunctie
Prijzen tot 5 bonuspunten kunnen gegokt worden. De gamble-functie is als volgt:
2 Credits – 4 Credits – 10 Credits – 20 Credits 5 Bonus Punten – 10 Bonuspunten – 20 Bonuspunten.

OPMERKING: 1 opgelichte bingo bal telt dubbel, 2 bingo ballen verlicht is dubbel dubbel.

Bar Bingo feature
De bar bingo functie bestaat uit een raster van 16 cijfers, in 4 regels van 4. De nummers worden verlicht via het totaal aantal cijfers dat aan het einde van een spel op de winlijn terechtkomt. Elke voltooide lijn levert één bingo bonus punt op.

Er kunnen maximaal 10 bingo bonus punten worden verdiend door verticale, horizontale en diagonale lijnen te verlichten. Als het Double Bingo bonuspaneel is verlicht, dan verdubbelen de bonus punten. Dit gebeurt wanneer een bar symbool op de winlijn landt en dan de respectieve bar symbool op de bovenruit verlicht. Bij volle bak gaat het Double Bingo bonuspaneel oplichten.

Alle verlichte feature-nummers of verdiende bingobonuspunten worden geannuleerd als een normale vin wordt geactiveerd en gewonnen of genomen. Als er echter een gegokte winst verloren gaat, blijven eventuele verlichte feature-lampen of bingo-bonuspunten behouden.

OPMERKING: Zodra het dubbele bingobonuspaneel verlicht is, wordt het alleen geannuleerd via feature collect of automatische feature collect.

Wanneer bingo-bonuspunten worden genomen, dan worden deze overgezet naar het bonus display als normale bonuspunten.

LET OP: Per bonuspunt kunnen maximaal 20 credits worden verdiend.

Specificaties

Datum toelating:
Merkteken volgnummer
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Meer foto's

Laat een reactie achter