Lucky Roller

De gokkast Lucky Roller is een fruitmachine van JPM uit 1987. De Lucky Roller was uit de tijd van vele succes kasten zoals Shake n Step en meer. De fruitmatrix was wel heel kenmerkend voor deze kasten. Manual is in ons bezit.

SPEL BESCHRIJVING Lucky Roller:

De rollenunit bestaat uit 4 wielen met daarop de conventionele symbolen, welke in een combinatie recht geven op een aantal vrije spelen. Een aantal symbolen zijn overdrukt met een cijfer, welke bij elkaar opgeteld een aantal extra spelelementen geven.

Rollen schudden

Een totaal van vier op de rollen, geeft de mogelijkheid om de rollen gratis te laten draaien in verschillende richtingen. Elk cijfertotaal telt op bij de reeds verkregen vier.

Dubbel bonus

Geeft een verdubbeling van de coins, verkregen op de matrix- en de “dice”symbolen.

Lucky six

Cijfertotaal van zes verhoogt deze waarde met de waarde welke op het Lucky Six-display wordt weergegeven. Lucky Six-waarde verandert gedurende elk spel.

Fruit bonus

Zeven en acht geven een overname van de symbolen van de winlijn op de matrix, elke horizontale rij geeft 20 punten, elke verticale kolom geeft 10 punten.

Elke Dice

Een totaal van negen of tien verlicht de dobbelsteen vanaf de overeenkomstige plaatsen op rollen. Drie “elke dice” symbolen geven 50 punten en vier elke dice” winnen 100 punten.

Win Streak

Cijfertotaal van elf geeft een win na bediening van de starttoets met daarna de mogelijkheid van meerdere wins bij succesvolle “gambles”.

Jackpot

Twaalf geeft de 200 punten jackpot.

Gamble

De machine heeft de standaard dubbel of niets-gamble met, indien de speler dit wenst een super gamble” (een gamble van meer dan dubbel).

Specificaties

Datum toelating: 13/03/1987
Merkteken volgnummer 0074
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Laat een reactie achter