Lucky Twin

De Lucky Twin is een gokkast van Eurocoin en heeft veel weg van de Bar7 en Take Action. De Lucky Twin is een kast uit 1991 met MPS techniek in het EU95 kabinet.

BASIS SPEL
De Lucky Twin heeft géén HOLD mogelijkheid. Het spel start door drukken van de BAR of 7 knop. Indien er 2 of meer lijnen van het gekozen symbool in de matrix wordt verlicht heeft men prijs.
De gewonnen punten worden op de winmeter getoond. Met deze punten heeft men de volgende opties;
1. GOKKEN (dubbel of niets)
2. NAAR SUPERMETER.
3. INNEN

GOKKEN
Met de BAR en 7 knop wordt tussen dubbel of niets gegokt.

NAAR SUPERMETER
Indien de winst naar de Supermeter gezet worden, start het topspel met INZET 2. Men kan de inzet verhogen of terug naar het basisspel door INZET I te kiezen. Dus op de Supermeter kan men prijzen uit meerdere basisspellen opsparen. Inzet 1 kost de speler 1 credit. Inzet 2 of hoger. kost de speler punten van de Supermeter. In het top spel is géén HOLD mogelijk. Men kan wel tegen dubbele inzet voor BAR én 7 kiezen.

INNEN
Prijzen welke geïnd worden, gaan naar de creditmeter.

FEATURE
Naast de rollen zit een pijlen matrix. Deze feature werkt alleen bij INZET 1. Indien er op de rollen drie pijlen op rij vallen, wordt de naastliggende pijl in de matrix verlicht. Heeft men een gekleurde kolom vol, kan men deze nemen door op INNEN te drukken. De speler kan ook proberen voor een hogere kolom te sparen. Dan dient hij gewoon door te spelen. Is er een volledige rij verlicht, krijgt hij de 16+ prijs.

Specificaties

Datum toelating: 25/11/1991
Merkteken volgnummer 0412
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , ,

Laat een reactie achter