Power Lines

De gokkast Power Lines van Elam komt uit 2001 en kwam in 2002 met de Euro op de markt. De Power Lines zit in het Elam2000 kabinet met Pluto 5 techniek.

Basisspel
Het basisrollen spel wordt op de onderste drie rollen gespeeld. Prijzen worden gegeven voor combinaties op winlijn of door een zgn. “kris-kras” symbool dat een mystery prijs geeft.
Alle gewonnen prijzen in het basisspel kunnen:
– naar de clubmeter worden overgezet middels de “Start /Naar clubmeter” knop.
– worden uitbetaald middels de “Uitbetalen” knop. Indien nood- zakelijk zal er een neutrale automatische gamble plaatsvinden welke de prijs naar een uitkeerbare waarde afrond.
– een 200 punten prijs wordt direct uitbetaald.

Clubspel
Het clubspel wordt gespeeld op maximaal 5 rollen. Indien er in de clubmeter voldoende punten staan en er aan het minimaal aantal actieve meters wordt voldaan, kan er een clubspel gestart worden. De inzet per clubspel is 5, 10 of 20 punten. De rollen 1,2,3 zijn. actief bij inzet 5 en rollen 1,2,3,4 zijn actief bij inzet 10 of 20. Prijzen kunnen gewonnen worden volgens zgn. Kris-Kras combinaties op de rollen 1 t/m 4. Op inzet 5, 10, 20 worden er respectievelijk 1, 1 en 5 subspelen gespeeld. De rollencombinatie en het feature- spel, geven het totaal weer van de subspelen.

Power Lines feature
Het Power Lines feature is actief bij inzet 20. Indien er vier “Power Lines”-symbolen in zicht verschijnen, wordt het feature geactiveerd. Minimaal 1 shot op een ladder. Middels de “Herhaal Ja / Nee” gam- ble is het mogelijk om nogmaals een shot op een ladder te krijgen. Het schieten op de ladders wordt gestopt wanneer de uitkomst van de “Herhaal Ja/Nee” gamble “Nee” is.

Specificaties

Datum toelating: 15/12/2001
Merkteken volgnummer 0539
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Laat een reactie achter