View a Win

De View a Win is een gokkast van Errel die zowel voor horeca (TH0545) als gokhallen (TS0550) is uitgekomen. De View a Win kwam dus met de euro in 2002 op de markt.

Spelbeschrijving van de Horeca Versie:

Basisspel
De View a Win heeft twee soorten basisspelen. Met de knop Kies Spel kan het basisspel gekozen worden. Het basisrollen spel wordt gespeeld op de vier rollen boven in de automaat op 1 winlijn. Het basisrollen spel is voorzien van hold. Het winplan staat op de onder ruit. De winst uit dit basisspel kan naar de Winbank geschreven worden met “Winst Innen” of naar Gewonnen

Vervolgspel
Bij voldoende punten EN voldoende potten wordt automatisch het vervolgspel geselecteerd. Inzet 5 op de drie linker rollen op 5 winlijnen, inzet 10 op de drie linker en de drie rechter rollen op 10 winlijnen. View a Win toont de eerst volgende te verwachten prijs (door het betreffende lampje op te laten lichten). Bij voldoende punten maar onvoldoende potten kan de speler met de “Kies Spel” knop zelf het vervolgspel spelen. De speler riskeert dan wel prijsoverschrijding (speelt niet Active)!

Max 200 punten
Een pot mag maximaal slechts 200 punten bevatten. De 8 potten bevinden zich op het display in de onderruit. Als na het bijtellen van een prijs een pot het maximum van 200 punten bevat, worden deze 200 punten automatisch naar de Winbank geschreven. Deze 200 punten plus eventueel de punten die reeds in de winbank stonden worden vervolgens direct automatisch uitbetaald. Hierna volgt een wachttijd van 15 seconde. De gewonnen spelen meter is het totaal van de potten. Indien het totaal boven de 200 komt, zullen een of meerdere potten via de winbank direct automatisch worden uitbetaald. Er volgt geen wachttijd.

Specificaties

Datum toelating: 20/12/2001
Merkteken volgnummer 0545
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter