Xtra Large

De Xtra Large is een gokkast van Cretus uit 2003 in het V12 kabinet. Lees onze spelbeschrijving uit de orginele manual.

Spelbeschrijving:

Basisspel
De Xtra Large heeft twee soorten basisspelen. Met de knop Kies Spel kan het basisspel gekozen worden. Het basisrollen spel wordt gespeeld op de drie benedenrollen op 5 winlijnen. Het basisrollen spel is voorzien van hold. Het winplan staat op de onder ruit. Drie sterren op winlijn geeft een mystery tussen 10 en 100.
De winst uit dit basisspel kan naar de Winbank geschreven worden met “Neem Win” of naar de Spaarbank met de knop “Start/Sparen”.
In het basis 0/1-spel wordt gegokt tussen 0 of 1. De kans op 1 is 99,9 %. 1 levert 1 punt op, 0 niets. De winst van het 0/1-spel wordt automatisch naar de spaarbank geschreven.

Vervolgspel
Bij voldoende punten EN voldoende spaarbanken wordt automatisch het vervolgspel geselecteerd. Het inzet 5 en inzet 10 vervolgspel wordt gespeeld op de drie bovenrollen (5 winlijnen). De joker op rol twee telt voor elk symbool. De punten die de speler in het bovenspel met de rollen wint zijn geen gewone punten, maar bonuspunten. Met deze bonuspunten speelt de speler vervolgens direct een bonusspel. Door kort op start te drukken kan de speler de afzonderlijke bonusspellen afspelen.

Er kunnen in 1 bonusspel maximaal 200 bonuspunten tegelijk worden afgespeeld. Met deze bonuspunten wint de speler echte punten. Stel de speler wint 440 bonuspunten. Door kort op start te drukken speelt de speler zijn eerste bonusspel voor 200 bonuspunten en wint hiermee 200 punten. Er volgt een tweede bonusspel met 200 bonuspunten waarmee de speler opnieuw 200 punten wint. Tenslotte speelt de speler zijn laatste bonusspel met 40 bonuspunten. De speler wint vervolgens (40/200 is) 20% van 200, d.w.z. 40 punten. Indien de speler de start knop ingedrukt had gehouden zou deze direct 440 hebben gewonnen.
Bij voldoende punten maar onvoldoende spaarbanken kan de speler met de “Kies Spel” knop zelf het vervolgspel spelen. De speler riskeert dan wel prijsoverschrijding (speelt niet Aktief)!
Het 0/1-Basisspel is verplicht voor ieder vervolgspel. Start kort indrukken om het 0/1-spel te spelen. Start nogmaals indrukken om het vervolgspel te spelen.

Max 200 punten
Een spaarbank mag maximaal slechts 200 punten bevatten. De 50 spaarbanken bevinden zich op het grafische display in de boven ruit. Als na het bijtellen van een prijs een spaarbank het maximum van 200 punten bevat, worden deze 200 punten automatisch naar de Winbank geschreven. Deze 200 punten plus eventueel de punten die reeds in de winbank stonden worden vervolgens direct automatisch uitbetaald. Hierna volgt een wachttijd van 15 seconde.
Indien de spaarbank (het totaal) boven de 200 komt, zullen een of meerdere (sub-) spaarbanken via de winbank direct automatisch worden uitbetaald. Er volgt geen wachttijd.

Speel informatie en speel limiet
De speel limiet wordt automatisch ingesteld op de waarde van de inworp. Een hogere of lagere limiet kan met de knop “speelinfo – limiet” worden ingesteld (tussen €10,- en €40,-). Bij het bereiken van de limiet dient een nieuwe limiet te worden ingesteld om verder te kunnen spelen. Het speel informatie systeem geeft de ingestelde limiet, het totaal gewonnen of verloren bedrag en de gespeelde tijd weer.

Winst Nemen
De speler kan met de Nemen Win knop een spaarbank opnemen en deze naar de Winbank schrijven. Deze punten worden vervolgens direct automatisch uitbetaald.

Specificaties

Datum toelating: 28/07/2003
Merkteken volgnummer 0594
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , ,

Laat een reactie achter