Oxo

OXO is een gokkast van JPM met 6 rollen en System 5 techniek. De Oxo is een 1000 punten machine en was erg geliefd bij de spelers. Lees de spelbeschrijving hieronder.

HET ONDERSPEL:
Dit bestaat uit direkt van de rollen komende wins. Het is mogelijk, indien in het vorige spel geen win gevallen is,rollen vast te houden. Dit gebeurt gedeeltelijk automatisch maar kan ook naar eigen inzicht gedaan worden. Alle wins worden weergegeven op het windisplay.

GAMBLE:
Wins kunnen naar eigen keus genomen, gegokt, gespaard of ingezet worden in het bovenspel. Het gokken gebeurt via het bedienen van de “rondje/kruisje”-knoppen.

MYSTERY ONDERSPEL:
De JPM symboolcombinatie telt kris kras in de ruit.

WINBANK:
De wins die via het benedenspel gewonnen worden, kunnen in de winbank geparkeerd worden. En op een ander moment naar keuze ingezet worden in het bovenspel. Er kunnen maximaal 5 wins van elke winwaarde gespaard worden in de winbank. De speler heeft de keuze om 2 gelijke wins samen te voegen voor 1 hogere win.

HET BOVENSPEL:
Het bovenspel heeft een inzetmogelijkheid van 8 en 16 punten per spel. Er wordt altijd kris kras gespeeld. Het verhogen van de inzet, verhoogt de winwaarde.

OXO SPEL:
Sommige fruitsymbolen van de bovenrollen zijn voorzien van rondjes en kruisjes. Tevens zijn er OXO-symbolen aanwezig. Zodra er drie gelijke rondjes of kruisjes in de vensters verlicht zijn, wordt het “OXO spel” aktief. Via het verlichte cijfer op de kaart kan men zien hoeveel spellen in het “OXO” spel aktief zijn. Wanneer er nu 1, 2, of 3 OXO-symbolen in zicht vallen wordt de aangegeven win toegekend.

MYSTERY BOVENSPEL:
De JPM symbolen geven een mysterywin nussen 8-200 punten.

WINBANK:
De gespaarde wins van de geselecteerde winbank, kunnen via de “NAAR MULTIWIN”-knop ingezet worden in het bovenspel, met een kans om 1000 punten te winnen. Er kunnen maximaal 5 wins per winwaarde ingezet worden. Elke win uit de winbank die ingezet wordt in het bovenspel, verhoogt de maximum te behalen winkans met 200 punten.

Voorbeeld:
5 wins ingezet, dan is maximum te behalen win 1000 punten. De maximaal te behalen win wordt weergegeven via een van de verlichte maximum panelen.

MAXIMUM PANELEN:
De multiwinteller heeft een maximum van 1000 punten. Zodra 1000 punten behaald zijn, worden deze automatisch overgezet naar de puntenteller. Punten op de multiwin-teller kunnen via de “NEMEN MULTIWIN”-knop genomen worden.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 10/04/1995
Merkteken volgnummer 0678
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter