Touch Down

De Touch Down gokkast is een gewilde fruitautomaat van JPM iuit 1994 met system 5 techniek. Touch Down heeft het bekende spaarsysteem. Dit was bedoeld om bijvoorbeeld 5 gelijke prijzen te verzamelen en dan tegelijk inzetten. Je kunt nl maar 200 credits per gewonnen prijs gokken en als je dan 5x dezelfde prijs ging inzetten kon je tot 1000 credits (5x 200) winnen.

SPELBESCHRIJVING TOUCH DOWN

Touch Down is een 6 rollen inzet, 1000 punten machine.

HET BENEDENSPEL: Dit bestaat uit direkt van de rollen komende wins. Het is mogelijk, indien in het vorige spel geen win gevallen is, rollen vast te houden.
Dit gebeurt gedeeltelijk automatisch maar kan ook naar eigen inzicht gedaan worden. Alle wins worden weergegeven op het windisplay.
Wins kunnen naar eigen keus genomen, gegokt, gespaard of ingezet worden in het bovenspel. Het gokken gebeurt via het bedienen van de kop of munt knop.

KRIS KRAS MYSTERYWIN.
De JPM symboolcombinatie telt kris kras in de ruit.

WINBANK.
De wins die via het benedenspel gewonnen worden, kunnen in de winbank geparkeerd worden. En op een ander moment naar keuze ingezet worden in het bovenspel.
Er kunnen maximaal 5 wins van elke winwaarde gespaard worden in de winbank. De speler heeft de keuze om 2 gelijke wins samen te voegen voor 1 hogere win.

HET BOVENSPEL.
Het bovenspel heeft een inzetmogelijkheid van 8 en 16 punten per spel. Er wordt altijd kris kras gespeeld. Het verhogen van de inzet, verhoogd de winwaarde.

TOUCH DOWN SPEL
Sommige fruitsymbolen van de bovenrollen zijn voorzien van blauwe en rode spelers. Tevens zijn er balsymbolen aanwezig.
Zodra er drie gelijke spelers in de vensters verlicht zijn wordt het “Touch Down spel” aktief Afhankelijk van de hoeveelheid verlichte ballen op de ladder, blijft dit spelaspekt aktief.
Wanneer er nu 1, 2, of 3 ballen in zicht vallen wordt aangegeven win toegekend.

MYSTERYWIN
De JPM symbolen geven een mysterywin tussen 8-200 punten.

WINBANK.
De gespaarde wins van de geselecteerde winbank, kunnen via de NAAR MULTIWIN knop ingezet worden in het bovenspel, met een kans om 1000 punten te winnen.
Er kunnen maximaal 5 wins per winwaarde ingezet worden. Elke win uit de winbank die ingezet wordt in het bovenspel, verhoogt de maximum te behalen winkans met 200 punten.
Voorbeeld: 5 wins ingezet, dan is maximum te behalen win 1000 punten. De maximaal te behalen win wordt weergegeven via een van de verlichte max.panelen.

De multiwinteller heeft een maximum van 1000 punten. Zodra 1000 punten behaald zijn, worden deze automatisch overgezet naar de puntenteller.
Punten op de multiwinteller kunnen via de “NEMEN MULTIWIN” knop genomen worden.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 14/04/1994
Merkteken volgnummer 0597
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , , , , ,

Meer foto's

1 Reactie op “Touch Down”

  1. Touch Down Freak schreef:

    Deze gokkast vond ik zo geweldig dat ik mijn naam hieraan gewijd heb 😀

    Hele mooie opzwepend spelende duizendpunter.

    Gr Touch Down Freak

Laat een reactie achter