Twenty One

De gokkast Twenty One is een speelautomaat van Elam in het V12 kabinet met Pluto 5 techniek. Deze Twenty One is er alleen voor de gokhallen en niet voor de horeca.

Spelbeschrijving:

Spelselectie
Met de “Kies Spel”-knop kunnen de volgende spelmogelijkheden worden geselecteerd:
1. Basisrollenspel
2. 1/0-spel, clubspel inzet 5
3. 1/0-spel, clubspel inzet 10

Basisspellen
Rollenspel

Het basis rollenspel wordt gespeeld op 3 rollen. Prijzen worden gegeven voor 2 of 3 gelijke symbolen op de winlijn en voor een kers op rol 1 en worden automatisch bij de clubmeter geteld.
1/0 spel
Het 1/0 spel, met 99,99% kans op 1, wordt voorafgaand aan elk clubspel gespeeld. De prijs van het 1/0 spel wordt automatisch bij de clubmeter geteld. Indien de clubmeter hoog genoeg is om de geselecteerde inzet te spelen dan wordt bij het indrukken van de “start”-knop, na het 1/0 spel een clubspel gespeeld.

Clubspel
Het clubspel wordt gespeeld op inzet 5 of 10 met 3 actieve rollen. Prijzen worden gegeven voor “kriskras”-combinaties van 3 gelijke symbolen in zicht.

Twenty One feature
Deze feature start door de volgende “kriskras”-combinaties:
– Inzet 1 en 5: drie “21”-symbolen van dezelfde kleur in zicht.
– Inzet 10: drie “21”-symbolen van een willekeurige kleur in zicht.

Algemeen
De rol bovenin draait een kaart voor waarvan de waarde wordt overgenomen op de “Twenty One”-ladder. Alle prentjes hebben een waarde van 10. Indien “ACE HIGH” verlicht is dan heeft een aas de waarde van 11, anders een waarde van 1. Zolang er in de lopende ronde geen opneembare waarde is, kan er niet worden gepast en moet de speler een volgende kaart nemen. Als het totaal van de kaarten in de lopende ronde groter wordt dan 21 (Bust), stopt het “Twenty One”- spel. De prijsmeter wordt dan bij de clubmeter geteld.

Inzet 1
Op inzet 1 heeft de speler, vanaf een kaartentotaal van 16 punten, recht op de corresponderende prijs. Indien de speler met de “PAS”-knop een prijs opneemt stopt het “Twenty One”-spel.

Inzet 5 of 10
Vanaf een kaartentotaal van 18 punten (eerste prijstabel) heeft de speler recht op de corresponderende prijzen. Als de speler past (“PAS”-knop) wordt de, met het kaartentotaal overeenkomstige, waarde bij de prijsmeter geteld en start de volgende ronde. Indien het kaartentotaal in een ronde exact 21 wordt krijgt de speler de overeenkomstige prijs en wordt bovendien het volgende (hogere) winplan actief. Dan kan de speler ook vanaf een lager kaartentotaal al passen.

Specificaties

Datum toelating: 01/12/2003
Merkteken volgnummer 0653
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Laat een reactie achter