Xtreme

De Xtreme is een gokkast van Cretus uit 2001 en uitgebracht met aanvang Euro voor de gokhallen. De Xtreme heeft twee soorten basisspelen. Met de knop “Kies Spel” kan basis of boven spel gekozen worden.

Spelbeschrijving:
Basisspel

Het basisrollen spel wordt gespeeld op alle vier de bovenrollen op 1 winlijn. Het basisrollen spel is voorzien van hold. Het winplan staat op de onder ruit. De winst uit dit basisspel kan naar de Winbank geschreven worden met “Neem Win” of naar de Spaarbank met de knop “Start/Sparen”.

Vervolgspel
Bij voldoende punten EN voldoende spaarbanken wordt automatisch het vervolgspel geselecteerd. Met de “Kies Inzet” knop kan gekozen worden tussen het inzet 5 spel op de drie linker rollen (5 winlijnen) en het inzet 10 spel op de drie linker en de drie rechter rollen (10 winlijnen). Bij voldoende punten maar onvoldoende spaarbanken kan de speler met de “Kies Spel” knop zelf het vervolgspel spelen. De speler riskeert dan wel prijsoverschrijding (speelt niet Aktief)!

Het 0/1-Basisspel is verplicht voor ieder vervolgspel. Start kort indrukken om het 0/1-spel te spelen. Start
nogmaals indrukken om het vervolgspel te spelen.

Max 200 en 1000 punten
Een spaarbank mag maximaal slechts 200 punten bevatten. De 50 spaarbanken bevinden zich op het grafische display in de boven ruit. Als na het bijtellen van een prijs een spaarbank het maximum van 200 punten bevat, worden deze 200 punten automatisch naar de Winbank geschreven. Als na het bijtellen van een prijs meer dan 1000 punten in de Spaarbank staan, worden één of meerdere spaarbanken naar de Winbank geschreven, totdat het totaal van de spaarbanken minder dan 1000 punten is.

Winst Nemen
De speler kan met “Neem Win” de hoogste spaarbank naar de Winbank schrijven. De 1, 2, 3 of 4 punten die eventueel in de spaarbank overblijven worden gegokt naar 0 of 5. De speler kan met de knop “Nemen Winbank” punten uit de Winbank naar Punten schrijven.

Specificaties

Datum toelating: 20/12/2001
Merkteken volgnummer 0553
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , ,

Laat een reactie achter